Kreativ, simpel og
autodidakt.

Mit navn er Adam Wahab. Jeg er en ung, kreativ ildsjæl på 26 år, der, siden jeg var helt lille, har rodet med opbygning af hjemmesider og grafisk design. Det har givet mig dyb erfaring inden for webudvikling og hjemmesideopbygning, både bagved ved hjemmesiden i den såkaldte ’backend’ samt omkring det visuelle udtryk. Jeg har også læst til web-integrator på Roskilde Teknisk Skole.

 

Udover at være webudvikler er jeg musiker og sangskriver. Vi musikere går meget op i, at det både ser godt ud udadtil, og at det, der ligger bagved, også spiller. Jeg overholder både deadlines og gør mit ypperste for at implementere dine visioner og idéer, så alt, hvad du skal gøre, er blot at fortælle mig om dine drømme.

 

Mit mål er at blive dit netværk og din go-to-guy, når du står og skal bruge webløsninger, fotosessions, radiospots, speak-apps, grafisk design mm. Mit netværk rummer rigtig mange kreative personer samt faglige kompetencer, og du kan altid være sikker på, at dem, som jeg hyrer ind i dit projekt, er håndplukket og kvalitetsbevidste.

 

Jeg ser frem til at blive en del af dit næste projekt og netværk.